Lite fakta :)



Styrketräning, hur hjälper det mig?

Att träna styrka är ett mycket bra sätt att hålla formen, även om man inte förbränner så mycket fett under själva träningspasset. Mer muskler ger en större energiförbrukning och en högre fettförbränning dygnet runt. Mer muskler ger också en starkare och fastare kropp. Du får en bättre hållning och minskar samtidigt risken för förslitningsskador. Ett mycket effektivt sätt att minska i kroppsfett är att kombinera styrketräning med förbränningsträning.

Konditionsträning, hur hjälper det mig?

Bättre kondition ger högre fettförbränning. En bra kondition innebär att du har en bra syretillförsel till dina muskler. God syresättning ökar användandet av fett som bränsle. Spinning och all form utav jymping är utmärkta sätt att träna upp sin kondition.



Lågintensiv förbränningsträning

En promenad på morgonen innan man har ätit frukost ger kroppen bra förutsättningar att ta energi från sina fettdepåer. När du vaknar på morgonen är din blodsocker lågt och din insulinnivå är nästan obefintlig. Denna kombination gör att fettet lättare frigörs från fettcellerna och eftersom du inte ätit något än så har din kropp inget annat bränsle än fett att tillgå. Det innebär att en rask promenad innan frukost ger dig en alldeles ypperlig fettförbränning. Dock vill vi belysa att en promenad på morgonen utan något i magen gör att man förbränner fett men samtidigt bryter ner sin muskelmassa. Så om du styrketränar och vill bygga muskler så är det bättre att äta innan morgonpromenaden.

 

Vardags motion hjälper dig mer än du tror!

Leta i vardagen efter tillfällen till mer rörelse. Finns det inte tid till vare sig styrketräning, morgonpromenader eller konditionsträning så finns det alltid andra alternativ. Promenera till jobbet, ta trappan istället för hissen eller någon kvällspromenad istället för TV-soffan. Det viktiga är inte hur du väljer att motionera utan ATT du gör det.

 

Snabbare resultat med kosttillskott
Vetenskapen berättar för oss hur kroppen fungerar och verkar. Du kan  enkelt påskynda kroppens processer vad gäller fettförbränning och muskeltillväxt. Det våra experter på Slim Jim har gjort är hitta ett selekterat urval och ge våra medlemmar med dem bästa kosttillskotten som marknaden har att erbjuda idag. Du behöver således inte välja i en djungel av olika sortiment. Du kommer uppnå dina fysiska mål snabbare än du anat. Vi har inte bara enstaka produkter utan har även satt samman olika paket som gynnar det du vill uppnå. Vår fettförbränningspaket har blivit väldigt populärt.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0